Καλως ήρθατε στο eshop μας!

Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε,

Είμαστε Ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε το 1980. Ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα ως βιοτεχνία, με την παραγωγή της παιδικής στράτας και με πολύ δουλειά και μεράκι καταφέραμε μέχρι σήμερα να παράγουμε, πάνω από 1000 προϊόντα για τα μωρά με την ετικέτα μας, Mother baby.

Όλα τα προϊόντα μας, μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.motherbaby.gr και στο 2000τμ. κατάστημα μας στο Περιστέρι, Υπάτης 51, 12133, Γέφυρα Ροσινιόλ (πολύ κοντά στην εθνική οδό).

Τα προϊόντα μας είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας σε 3800τμ και παραδίδουμε χωρίς καθυστέρηση, καθώς και τα προϊόντα των υπόλοιπων 50 συνεργαζόμενων εταιριών που σας προτείνουμε.

Αρχή και φιλοσοφία μας, είναι να δημιουργούμε βρεφικά είδη σε άριστη ποιότητα και σε χαμηλές τιμές εργοστασίου, που προσφέρουν ασφάλεια, άνεση, χαρά στα μωρά.

Προσφέρουμε εγγύηση στα προϊόντα μας μέχρι και 10 χρόνια, με δωρεάν ανταλλακτικά και Service από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας.

Στη Mother Baby θα βρείτε τον δικό σας άνθρωπο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Η Ελπίδα, η Στέλλα, η Ελεάννα, η Σοφία, η Ζέτα, η Γιούντι, η Κλάρα, η Ελίνα, ο Γιώργος, ο Δήμος και ο Γιάννης, σας περιμένουν, να σας εξυπηρετήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα καλύτερα πράγματα για το μωρό σας.

Την ημέρα της επίσκεψή σας θα σας δώσουμε ένα αναμνηστικό δώρο, το σπουδαίο μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, που θα σας συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά στο θηλασμό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, μας προτίμησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μας προτείνουν στους κύκλους τους.

Με σεβασμό στην οικογένεια σας,

Η ομάδα της Mother Baby