Θήλασε το μικρό σου με τον πιο όμορφο τρόπο!

Κατά την περίοδο του θηλασμού, εσεις και το μωράκι σας έρχεστε πολύ κοντά Ο θηλασμός είναι ένα δικό σας δώρο προς το μωρό σας.
Με συγκεκριμένα αξεσουάρ και βοηθήματα μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας και το μωράκι σας και να συνεχίσετε την διαδικασία του θηλασμού ευκολότερα και ευχάριστα.

Μαξιλάρια Θηλασμού και Μαξιλαροθήκες

Κάνε τον θηλασμό για εσένα και το μωράκι σου πιο άνετο και ασφαλή!

Το μαξιλάρι θηλασμού βοηθά πραγματικά τη μαμά και το μωρό εξασφαλίζοντας ότι το μωρό θα παραμείνει στη σωστή θέση καθόλη τη διάρκεια του θηλασμού, θηλάζοντας σωστά και ευχάριστα.
Επιπλέον, μειώνει το βάρος από στα μπράτσα, τους ώμους και τον αυχένα της μαμάς, εξασφαλίζοντας ότι και εκείνη κάθεται σωστά.
Έχει μοναδικό σχήμα που αγκαλιάζει το σώμα της μαμάς και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο.
Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε και όμορφες βαμβακερές μαξιλαροθήκες για να ντύσετε το μαξιλάρι θυλασμού προκειμένου να διατηρείται καθαρό.

Θήλαστρα

Σούπερ πρακτικές, άνετες, οικολογικές και προπάντων οικονομικές!

Χειροκίνητα και ηλεκτρικά Θήλαστρα είναι η ιδανική λύση για τις μανούλες που θηλάζουν και εργάζονται.
Για μητέρες που βγάζουν γάλα περιστασιακά και δε θέλουν να χάνουν την αίσθηση του μωρού τους ενώ ανακουφίζει από τη συγκέντρωση γάλατος στο μαστό.

Ποδιές Θηλασμού

Με τις ποδιές θηλασμού μπορείς να θηλάζεις το μωράκι σου παντού!

Μπορεί ο θηλασμός να είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία ωστόσο αν επιθυμείτε μια διακριτική εμπειρία, οι ποδιές θηλασμού σας δίνουν τη λύση για να μπορείτε να θηλάζετε το μωρό σας όπου και όποτε θέλετε κρατώντας τα βλέμματα των άλλων μακριά και χωρίς να χρειάζεται να απομονώνεστε σε κάποιο δωμάτιο αν έχετε καλεσμένους ή στο αυτοκίνητό σας εάν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.
Προστατεύει από τον αέρα ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται το μωρό σας και από τον ήλιο, ειδικά αν θηλάζετε σε εξωτερικό χώρο όπως για παράδειγμα στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ποδιά θηλασμού διπλώνεται εύκολα και χωράει στην τσάντα σας και να την έχετε πάντα μαζί σας έτσι ώστε να θηλάζετε παντού με άνεση και στυλ!

Εσώρουχα Θηλασμού Λοχείας

Υπέροχα εσώρουχα θηλασμού για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη!

Άνεση, στήριξη, στιλ, ποιότητα, εφαρμογή, λειτουργικότητα, ευκολία.
Μεγιστοποιούν τη σωματική επαφή με το μωρό σας στη διάρκεια του θηλασμού.
Έχουν όμορφη εμφάνιση για να διατηρήσετε τη θηλυκότητα σας.
Μοναδικό σύστημα συγκράτησης των ιμαντών.
• Σχεδιασμός τέλειας εφαρμογής σε όλα τα μεγέθη.
• 4 θέσεις κουμπώματος, ειδικά προσαρμοσένο στα μεγαλύτερα μεγέθη
• Υλικά που εξασφαλίζουν απαλότητα και άνεση
• Στήριξη κατά τον θηλασμό
• Απαλό για την εγκυμοσύνη

Λίγα Λόγια για εμάς

Στη Mother Baby θα βρείτε τον δικό σας άνθρωπο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Η Ελπίδα, η Στέλλα, η Ελεάννα, η Σοφία, η Ζέτα, η Γιούντι, η Κλάρα, η Ελίνα, ο Γιώργος, ο Δήμος και ο Γιάννης, σας περιμένουν, να σας εξυπηρετήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα καλύτερα πράγματα για το μωρό σας.

ΔΩΡΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Είσαι μέλλουσα μανούλα; Έχουμε το καλύτερο δώρο για σένα. Έλα στο κατάστημά μας (Υπάτης 51, Περιστέρι) για να γνωριστούμε και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, σου κάνουμε δώρο το μαξιλάρι ανάπαυσης και θηλασμού, μήκους 1.2μ. και αξίας 40€ εφόσον ειναι εμφανής η εγκυμοσύνη σας!

Λεξικό-Οδηγός:
Πρώτη Φορά Μαμά!

Αγαπητή νέα μανούλα,
Ετοιμάσαμε για εσένα ένα λεξικό – οδηγό για να μην δυσκολευτείς καθόλου,με όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις που περιγράφουν πολύ χρήσιμα βρεφικά προϊόντα. Σου εξηγούμε τη χρήση τους και σου προτείνουμε τις ποσότητες που συνήθως είναι αρκετές στην καθημερινότητα με το μωράκι σου. Εκτός λοιπόν απο το κρεβατάκι του μωρού και το καρότσι του, που όλοι γνωρίζουμε ότι χρειάζομαστε ξεκινάμε τα πιο βασικά πραγματάκια που θα χρειαστείς μόλις επιστρέψεις με το μωρό στο σπίτι από το μαιευτήριο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας